Nature's-18Konzumacija doze Forever Nature`s 18® odličan je način kako očuvati zdravlje i opskrbiti organizam voćem i povrćem! Bez obzira na ono što vas očekuje svaki dan, Forever Living vam omogućuje da nadohvat ruke imate pet porcija voća i povrća kako bi iskoristili sve antioksidanse koji se u njima nalaze.

Jeste li danas uzeli preporučenih 5 porcija voća i povrća? Vjerojatno niste – prehrambeni naputci američkog Nacionalnog instituta za rak navode kako bi svaki čovjek trebao dnevno uzimati toliko porcija voća i povrća koje sadrži jake antioksidanse koji unaprijeđuju zdravlje i jačaju imunitet. No, svi znamo kako se naše dobre namjere glede uravnotežene prehrane ne mogu uvijek ostvariti. Zato je FLP proizveo Forever Nature’s 18 – patentiranu mješavinu voća i povrća za unaprjeđenje zdravlja.

Samo 4 tablete daju onoliko antioksidansa koliko i preporučenih 5 porcija voća i povrća dnevno. Grožđe, jabuka, borovnica, plod bazge, brusnice, maline i ekstrakt sjemenki grožđa podupiru vaš imunosustav antioksidacijskim fitosastojcima. Dokazano je kako je rutin (kojeg ima  u naranči, grejpu, limunu i limeti) zdrav za funkcioniranje zglobova i cirkulaciju, a banane sadržavaju kalij i održavaju zdravu razinu krvnog tlaka. Mrkva, kupus, cvjetača, celer i zeleni grah sadrže fitokemikalije koje uklanjaju slobodne radikale iz tijela. Kivi, šljive, crvena paprika, tikvice i peršin pridodaju vitamin C i osiguravaju dobru probavu.