Sonya šampon i regenerator za volumenKada je vašoj kosi potrebna njega, rješenje je Sonya Volume Shampoo. Ekskluzivna formula daje vašoj kosi pun volumen i sjaj uz pravu ravnotežu gustoće i kontrole. Aloe vera i matičnom mliječi čine da vaša kosa izgleda gusta i bujna. Sonya Volume Shampoo je za zdravu i sjajnu kosu, a siguran je i za bojom tretiranz kosu. pogodnim za sve tipove kose.Njeguje i štiti kosu, pomaže pri uklanjanju ispucalih vrhova.
Aloe Vera pomaže u postizanju vlažnosti i uravnoteženosti pH faktora vaše glave. Matična mliječ također daje vlažnost, hrani kožu glave i eliminira suhoću koja pogoduje nastanku peruti. Matična mliječ sadrži i oksidanse koji neutraliziraju slobodne radikale u kosi i pomažu u regeneraciji oštećenja kose.

Aloe vera i matična mliječ pomažu u ishrani korijena kose i kontroli uvojaka, čineći vašu kosu lakom za friziranje. Sadrži i:
Sadrži i pantenol (derivat vitamina B5) i PEG-10 (glicerid suncokreta).

Ne sadrži paraben, propilen glikol, SLS ili SLES

Primjena: Umasirajte šampon u vlažnu kosu, napravite pjenu i zatim temeljito isperite. Ponovite ako je potrebno. Radi postizanja najboljih rezultata, možete naizmjenično rabiti šampon i regenerator Sonya. Izbjegavajte dodir s očima. Visoko je koncentriran, te ga koristite umjereno.