Aloe jojoba šampon i regeneratorAloe-jojoba regenerator je PH uravnotežen, te nježno i učinkovito njeguje vašu kosu. Njeguje i štiti kosu, pomaže pri uklanjanju ispucalih vrhova. Naša nova i poboljšana formula obogaćena je kompleksnim vitaminima i hidroliziranim proteinima, čime se vaša kosa dodatno hidratizira i hrani kako bi ona bila mekša i jednostavnija za rukovanje.

Ovaj je proizvod na bazi Aloe namijenjen za uporabu nakon našeg Aloe-jojoba šampona. Djelotvorna kombinacija Aloe vere i jojobe, njeguje kosu i pruža joj osjećaj svježine i izgled svilenkaste elegancije.

Glavnom sastavu, pridodali smo i sastojak koji njeguje kosu i otklanja statički elektricitet koji se često stvara u vašoj kosi. Drugi sastojak prekriva vlasište, dajući kosi čvrstoću i mekoću, uklanjajući ispucale vrhove i ostavljajući čist, raskošan izgled. Zaštitni sloj ostaje na kosi i pomaže u borbi protiv pretjeranog isušivanja sušilom za kosu.

Primjena: nakon šamponiranja šamponom, u kosu umasirajte regenerator Aloe-jojoba i ostavite da djeljuje 2-3 minute. Temeljito isperite kosu i oblikujte kao i obično. Visoko je koncentriran, te ga koristite umjereno.