Nahranite svoju kreativnost Ginkgo bilobom. Ginko se pokazao dobrim u poboljšanju moždane cirkulacije, podizanju raspoloženja i energije te povećanju koncentracije, budnosti i metabolizma.

Forever Ginkgo Plus jedinstvena je mješavina četiriju kineskih biljaka. Ekstrakt lišća Ginkgo bilobe je kombiniran s kineskim biljem snažnog djelovanja (Ganoderma od gljiva reishi, bobica Schisandre i sušene Fo-Ti). Ekstrakt iz lista ginkga sadrži flavonoide i terpenoide koji jačaju kapilare i djeluju kao antioksidansi. Ginkgo je poznat po svojem djelovanju tako što pojačava dotok krvi u mozak. Odličan je za koncentraciju, jača memoriju, poboljšava cirkulaciju u mozgu i u ekstremitetima, čisti i jača stijenke kapilara.

Ginkgo Plus se ne preporučuje tijekom trudnoće ili dojenja, niti djeci mlađoj od 6 godina. Za detalje, svakako se konzultirajte s vašim liječnikom.

Navedeni proizvod nije namijenjen dijagosticiranju, liječenju ili sprječavanju određenih bolesti, te ne predstavlja nadomjestak za liječničke terapije. Za zdravstveni problem posavjetujte se sa svojim liječnikom.