GIN-CHIAŽivite brzo i stresno? Dvije drevne biljke – zlatna chia sa Zapada (sjevernoamerička kadulja) i ginseng s Istoka – vratit će vašem tijelu mentalnu i fizičku snagu.

Chia (koju su upotrebljavali još sjevernoamerički Indijanci) sadrži najveći postotak polinezasićenih masnih kiselina od svih ostalih usjeva.

Istraživanja su dokazala da ginseng smanjuje nivo triglicerida i kolesterola u krvi, povećava koncentraciju HDL u krvi i stimulira imunosustav. U ginsengu se nalazi mnogo aktivnih sastojaka, na primjer, peptidi, glukozidi, zatim germanij (oligoelement koji je u poslednje vrijeme vrlo cijenjen, a i predmet velikog broja istraživanja). Ginseng sadrži čak jedanaest saponina sto ga čini adaptogenim (svoje djelovanje prilagođuje potrebama organizma). Gingseng je također i snažan antioksidans.

FLP-ov proizvod s kombinacijom ove dvije biljke, podstiče mentalnu i fizičku aktivnost, blagotvorno djeluje na normalizaciju krvnog tlaka, pozitivno djeluje kod upala zglobova. Djelovanjem na endokrini sustav, sprječava hipoglikemiju (niska razina šećera u krvi). Također poboljšava cirkulaciju u rukama i nogama.

Vrhunski sportaši također koriste Gin-Chiu jer blagotvorno utječe na izdržljivost kod povećanih fizičkih napora, utječe na bolju izdržljivost, te pridonosi bržem oporavku kod treninga i takmičenja.

Watch movie online The Lego Batman Movie (2017)