Forever KidsVitamina djeci u razvoju nikad dovoljno. Na žalost (kao danak današnjem načinu uzgoja), voće i povrće sadržava i preko 30 % manje hranjivih i korisnih tvari nego prije nepunih 20-ak godina.

Forever Living dopunjava potrebnu dozu vitamima i minerala ovim multivitaminima za žvakanje Forever Kids. Tablete za žvakanje u obliku životinjica sadrže sve potrebne vitamine, minerale, željezo i fitonutrijente. Ne sadrži umjetne boje i konzervanse, a hranjivi sastojci uključuju brokule, špinat, ciklu, mrkvu, borovnice, jabuke, brusnice, rajčicu i grožđe!Watch Full Movie Online Streaming Online and Download

Ukusni i zabavni multivitamini osiguravaju neophodne vitamine, minerale, željezo i fitonutrijente odraslima i djeci u razvoju, od uzrasta dvije godine. Željezo je novi dodatak u Forever Kids zbog svoje uloge u jačanju imunosustava i razvoju kognitivnih sposobnosti. Naša nova i poboljšana formula sadrži više fitonutrijenata iz mješavine voća i povrća. Rezultat je multivitamin sjajnog okusa koji je zabavno jesti i koji dopunjava veliki broj drugih dodataka prehrani koje nudi Forever Living.
Za djecu od 2-4 godine preporučujemo do dvije tablete dnevno uz nadzor odraslih. Djeca starija od 4 godine uzimaju do 4 tablete dnevno kao dodatak prehrani.