Sonya hidratantni šampon i regeneratorŠampon Forever Hydrate Shampoo obogaćen hidratantnim svojstvima, ima jedinstvenu ultrahidratantnu formulu koja kosu čini još otpornijom i elastičnijom, s više volumena i sjaja. Aloe vera i matična mliječ pomažu regulaciju prirodne vlažnosti vaše suhe kose, čime ona postaje osjetno čišća, sjajnija, zdravija i lakša za rukovanje. Zavoljet ćete ugodan miris šampona, a vaša kosa dobit će potrebnu vlažnost. Siguran je i za obojenu kosu.

Aloe Vera pomaže u postizanju vlažnosti i uravnoteženosti pH faktora vaše glave. Matična mliječ također daje vlažnost, hrani kožu glave i eliminira suhoću koja pogoduje nastanku peruti. Matična mliječ sadrži i oksidanse koji neutraliziraju slobodne radikale u kosi i pomažu u regeneraciji oštećenja kose.

Sadrži i pantenol (derivat vitamina B5) i PEG-10 (glicerid suncokreta).
Ne sadrži paraben, propilen glikol, SLS ili SLES

Primjena: Umasirajte šampon u vlažnu kosu, napravite pjenu i zatim temeljito isporite. Ponovite ako je potrebno. Radi postizanja najboljih rezultata, možete naizmjenično rabiti šampon i regenerator Sonya. Izbjegavajte dodir s očima. Visoko je koncentriran, te ga koristite umjereno.

Cijena: 149,79 Kn (355 ml)