Forever-Hand-SanitizerForever Hand Sanitizer proizveden je kako bi uništio 99,99 % mikroorganizama i klica. Njegova hidratizirajuća formula sadrži za kožu umirujući gel Aloe vere čiji je učinak pojačan dodatkom meda.
Kada se trudite očuvati svoje zdravlje i zdravlje svoje obitelji, najveći neprijatelji su oni koje ne možete vidjeti. Aktivna obitelj malo toga može učiniti kako ne bi došla u kontakt s mikroorganizmima, ali postoji način da ih se lako rijeđite – Forever Hand Sanitizer je mala bočica koja donosi mir. Veličina je upravo savršena kako bi nam bila pri ruci bilo kad i bilo gdje – na putovanjima, na radnom mjestu; svugdje gdje nemate priliku vaše ruke oprati na klasičan način.
Kožu njeguje stabilizirana aloe vera, a med je hidratizira i čini mekom, dok se istovremeno čisti, a uz sve to sadrži ugodan miris limuna i lavande.

Način upotrebe: namočite dobro ruke ovim proizvodom, te snažno trljajte dok se ne osuše. Djeca mlađa od 6 godina mogu koristiti proizvod isključivo pod nadzorom.