CardioHealthForever CardioHealth® s CoQ10 izrađen je po specijalnoj formuli tako da se lako otapa u Aloe Vera Gelu osiguravajući tri važne prehrambene potpore za zdravlje kardiovaskularnoga sustava.
CardioHealth održava zdravu razinu homocisteina, te predstaljva izvor koenzima Q10 koji potiče bolji rad stanica i osigurava antioksidante.
CoQ10 je enzim koji proizvodi ljudski organizam, a neophodan je za funkcioniranje stanica, uključujući stanice srca i krvnih žila. Koncentracije Q1o padaju kad nam je najviše potreban – sa starenjem. Vitamini B koje sadrži Forever CardioHealth (B6, B12 i folna kiselina) pomažu održanju razine homocisteina na normalnim vrijednostima. CardioHealth sadrži i ekstrakte ljekovitih biljaka (sjeme grožđa, đumbir, bosvela i maslinov list) koje se koriste za poboljšanje rada kardiovaskularnog sustava. Svemu ovome, dodali smo i minerale korisne za rad srca: magnezij, krom, lecitin koji podmazuje krvne žile i mobilizira masnoće, te snažne antioksidanse: vitamine C i E.

Sada uzmite sve te sastojke i pomiješajte ih u čaši s Aloe Vera gelom i na taj način im dodajte i korisna svojstva čudotvornog lista aloe – vaše će vam srce biti zahvalno.