Forever-ThermForever ThermTM je moćna formula koja vam daje više energije i ubrzava metabolizam olakšavajući Vam gubitak kilograma. Početi mršavjeti težak je korak, a cilj Vam se može činiti nemogućim ili neizvedivim. Zdrava, niskokalorična prehrana i redovita tjelovježba dvije su ključne stavke na Vašem putu prema uspjehu. No, postoje i proizvodi koji Vam mogu pomoći. Forever ThermTM načinjen je s ciljem ubrzanja gubitka težine kako biste vidjeli Vaše rezultate što prije. Jedinstvenom kombinacijom biljnih ekstrakata i nutrijenata ForeverThermTM pomaže ubrzati Vaš metabolizam za brže rezultate.
Ekstrakt zelenog čaja pruža Vam metaboličku i antioksidacijskupodršku polifenolnim sastojcima katehinima, istraživanima zbog njihove povezanosti s termogenezom. Termogeneza je trošenje masti u procesu dobivanja energije u stanicama. Forever ThermTM sadrži i prirodne alkaloide kofeinske baze od sjemena guarane kako biste imali više energije u svakodnevnoj tjelovježbi. Ekstrakt zelene kave sadrži jedinstven sastojak – klorogenične kiseline kojih nema u prženoj kavi. Ovi aktivni sastojci također pomažu spriječiti pretjeranu apsorpciju glukoze i time pomažu održavanju zdrave razine šećera u krvi kod onih koji su u normalnim parametrima.
Savršen partner ovim trima metabolički korisnim biljkama jesu ketoni maline s vitaminima B i C. Istraživanja su pokazala kako ketoni maline pomažu razgradnji masnoće te stvaranju energije u tom procesu. Vitamini B i C esencijalni su za razgradnju ugljikohidrata, proteina i masti. Budući da ove vitamine ubrzano trošimo tijekom tjelovježbe, vrlo ih je bitno nadoknaditi.

Preporučena upotreba: Uzmite 2 tablete Forever Therm TM dnevno. Jednu možete uzeti ujutro, a drugu tijekom ručka ili obje zajedno.  Ne preporuča se uzimanje tableta nakon 18h zbog toga što sadrže kofein.