Forever bee pollenUz prve dane proljeća, pojavljuju se i različiti alergeni u zraku. Još uvijek nije kasno spriječiti alergijske reakcije na potpuno prirodan način.

Sjetite se koliko maramica potrošite svako proljeće i koliko lijekova za ublažavanje simptoma potrošite – a svi oni neizostavno sadrže i štetne kortikosteroide.

FLP je za vas pripremio prirodnu desenzibilizaciju na bazi pčelinjeg polena. Prirodni način borbe protiv alergije je postupna desenzibilizacija prije sezone alergena koji vas u vrijeme cvatnje biljaka napadnu odjednom. Prevencija je daleko bolji način za borbu s alergijom, nego naknadno ublažavanje neželjenih posljedica.

Forever Bee Pollen® u potpunosti je prirodan proizvod i ne sadrži konzervanse ni umjetne okuse. U tabletama Forever Bee Pollena zasstupljeni su svi vitamini B-kompleksa, te vitamin C, ali i vitamini D, E, K i beta-karoten (vitamin A) uz brojne minerale, enzime i koenzime, proteine i aminokiseline. Lecitin, pak, potpomaže sagorijevanje masnoća.

Kako koristiti Forever Bee Pollen? Najmanje mjesec dana prije sezone alergena počnite s densibilizacijom, na sljedeći način:

  • prvih 7 dana sažvačite 1/4 tablete dnevno
  • drugih 7 dana sažvačite 1/2 tablete dnevno
  • u trećem tjednu koristite 3/4 tablete dnevno
  • nakon toga, sve do pojave alergena u zraku sažvačite jednu tabletu dnevno
  • kada se alergeni pojave, prestanite s uzimanjem Forever Bee Pollena. Alergijska reakcija će ili u potpunosti izostati ili će gotovo neprimjetna

Uz Forever Bee Pollen, radi bolje apsorpcije i jačanje imunosustava preporučujemo i jednomjesečno korištenje Aloe Vera Juice Gela.