Aloe body conditioning cremeOdržite vašu kožu glatkom i gipkom s pomoću ove emulzije koja je bogata ekstraktima europskih biljaka i tvarima za kondicioniranje.

Aloe Body Conditioning Creme idealan je partner Aloe Body Toneru u pružanju osjećaja mekoće i podatnosti vašoj koži.

Body Conditioning Creme i Body Toner, u kombinaciji s uravnoteženom prehranom i redovitom tjelovježbom, djelotvorno pomažu u smanjenju nastanka celulita.
Mnogi su razlozi za pojavu celulita. Poremećaj ravnoteže hormona i visoke razine estrogena pridonose njegovu nastanku kao i poremećajima u krvožilnom sustavu.
Dodaci prehrani koje preporučujemo za očuvanje krvožilnog sustava su Nature-Min, Absorbent-C, A-Beta-Care. Aloe Body Conditioning Creme stimulira potkožnu cirkulaciju i time pomaže u razbijanju zarobljene tekućine i masnih naslaga koje uzrokuju pojavu celulita.

Gusta i blaga krema je bogata ekstraktima europskog bilja (bršljan, suručica, bijela loza, preslica) koji vlaže kožu. Primjenjiva u masaži tijela, može se nanositi i na područja kukova i nogu, ili na dijelove tijela koji se ne smiju omatati. Nakon postupka toniranja, ova nemasna i njegujuća krema pruža vašoj koži blistav sjaj i izvrstan osjećaj.