Forever-B12-PlusVitamin B12 i folna kiselina spojeni u jedinstvenu formulu pomažu u metaboličkom procesu uključujući diobu stanica, sintezu DNK, stvaranje crvenih krvnih stanica i pravilnu funkciju živaca uključujući i pomoć u održavanju zdrave razine homocisteina.

Forever B-12 Plus kombinira vitamin B12 s folnom kiselinom upotrebljavajući vremensku formulu za omogućavanje metaboličkih procesa, uključujući diobu stanica, sintezu DNK, proizvodnju crvenih krvnih stanica i pravilnu živčanu funkciju.
Vitamin B12 (jedini vitamin koji sadrži kobalt), otkriven je 1948. godine kao prehrambeni čimbenik koji sprječava pernicioznu anemiju. Također, zajedno s folnom kiselinom djeluje u snižavanju razine homocisteina u tijelu.

Učinite i na ovaj način prvi čin ljubavi za svoju bebu! Nedostatak vitamina B12 također označava nedostatak folne kiseline koja je nužna za razvoj fetusa u prvom tromjesečju trudnoće, a pomaže i ženama koje žele zatrudnjeti.

Ovaj dodatak ishrani, iznimno je siguran, obzirom da se oba sastojka podnose u velikim količinama. Također je nužan u vegetarijanskoj i veganskoj ishrani, budući da se B12 obično priskrbljuje iz životinjskih izvora.

Watch Full Movie Online Streaming Online and Download