Absorbent-CAbsorbent-C® i zobene mekinje čine izvanredan dodatak prehrani. Kombinira dvije vitalne hranjive tvari u jednom praktičnom proizvodu koji je razvijen jedinstvenim procesom tako da učinkovito apsorbira vitamin C iz svake tablete – kod unosa vitamina C od iznimne je važnosti njegova maksimalna apsorpcija (neapsorbirani dio brzo napušta organizam i ne koristi mu). Kako bismo osigurali efikasnu apsorpciju svih 60 mg vitamina C u jednoj tableti, kombinirali smo ga s 500 mg zobenih pahuljica. Vitamin C je dobijen prirodnim načinom, iz ploda papaje.
Budući da je čovjek jedan od malobrojnih živih bića koje ne mogu proizvesti vlastiti vitamin C, moramo ga unijeti putem prehrane, napitaka i dodataka prehrani. Upravo kao što je to i Absorbent-C – jednostavno svaki dan sažvačite 2-3 tablete ovog dodatka prehrani.
Svima je dobro poznata povezanost vitamina C s našim zdravljem. Snažan je antioksidans i dio je tjelesnog zaštitnog sustava protiv štetnog djelovanja slobodnih radikala. Djelotvoran je dodatak ishrani kože – učinkovito djeluje na stvaranje međustaničnog kolagena. Uz sve to, vitamin C je nužan i za očuvanje zdravog vezivnog tkiva.

Proizvod ne sadrži šećer, konzervanse, škrob, ni umjetne boje.

Watch Full Movie Online Streaming Online and Download